Nazwy ryb i rodzaje mięs i dań

 0    26 tarjetas    janinakinas
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
turbot
empezar lección
skarp
daurade
empezar lección
leszcz
filet de plie
empezar lección
gładzicy filet
crevettes
empezar lección
krewetka
noix de Saint-Jacques avec corail
empezar lección
Walnut St. Jacques z korala
Queues de langoustes
empezar lección
Szyjki raków
Langoustine crue
empezar lección
surowe homara
Queues de homards crues
empezar lección
ogony homara surowe
Crabe
empezar lección
krab
de saumon
empezar lección
łosoś
Cocktail de fruits de mer
empezar lección
koktajl z owoców morza
rôti farçi de saumon
empezar lección
Łosoś pieczony faszerowany
chapon fermier d'exception
empezar lección
kapłon wyjątkowy (od rolnika)
Paupiettes de veau facies aux cèpes et au cognac
empezar lección
Klopsiki cielęce facji z borowikami i koniaku
Viande bovine
empezar lección
wołowina
faux-filet à griller maturè
empezar lección
polędwica grilowanie dojrzewać
rôti de cuissot
empezar lección
pieczony udziec
filet de bœuf
empezar lección
polędwica
gigot d'agneau à rôtir
empezar lección
pieczony udziec jagnięcy
rôti de cuissot de sanglier sans os
empezar lección
pieczony udziec bez kości z dzika
cuissot de chevreuil semi-dèsossè
empezar lección
udziec z dziczyzny pół-dèsoss
sautè d'autruche et sa sauce aux morilles
empezar lección
Struś saute z sosem ze smardzów (grzyby)
vèritable porcelet farci en gelèe aux morilles
empezar lección
prawdziwe prosię nadziewane w zamrożonych smardze
civet de chevreuil
empezar lección
gulasz z dziczyzny
chapon farci
empezar lección
nadziewany kapłon
Foie Gras flambès au cognac fine Champagne
empezar lección
Foie gras podpalany z drobnym szampań koniakiem

Debes iniciar sesión para poder comentar.