Moja lekcja

 0    46 tarjetas    dosiaczeqqq
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
upalnie
empezar lección
boiling hot
klient
empezar lección
a customer
łyk
empezar lección
sip
gruby płaszcz
empezar lección
thick coat
lód
empezar lección
ice
zasłona
empezar lección
a curtain
znany lokal
empezar lección
landmark
obsługa
empezar lección
staff
przyzwyczaic sie
empezar lección
get used to
kelner
empezar lección
a waiter
serwowac
empezar lección
Serve
danie główne
empezar lección
main dish
bardzo zimne
empezar lección
freezing cold
regularny przedział
empezar lección
regular interval
zchłodzic
empezar lección
cool dawn
zawierac
empezar lección
contain
witamina
empezar lección
vitamin
mineral
empezar lección
mineral
kremowy
empezar lección
creamy
sos do sałatki
empezar lección
salad dressing
ocet
empezar lección
vinegar
oliwa z oliwek
empezar lección
olive oil
beztłuszczu
empezar lección
fat-free
o niskiej zawartosci tluszczu
empezar lección
low - fat
etykieta
empezar lección
label
smak
empezar lección
flavour
zaleta
empezar lección
benefit
obnizac
empezar lección
lower
cholesterol
empezar lección
cholesterol
zrodlo
empezar lección
source
zelazo
empezar lección
iron
bialko
empezar lección
protein
chude mieso
empezar lección
lean meat
czerwone mieso
empezar lección
red meat
jajko sadzone
empezar lección
fried egg
majones
empezar lección
mayonnaise
tabliczka czekolady
empezar lección
a bar of chocolate
jajecznica
empezar lección
scrambled eggs
gotowac jajko
empezar lección
boiled egg
tluszcz
empezar lección
fat
skladniki
empezar lección
Ingredients
wybrac lzejsza opcje
empezar lección
choose the lighter option
usunac zla czesc
empezar lección
remove the bad bits
zawsze sprawdzaj skladniki
empezar lección
Always check the ingredients
gotuj na zdrowym tluszczu
empezar lección
cook with a healther fat
jajko na toscie
empezar lección
poached egg

Debes iniciar sesión para poder comentar.