jedzenie po francusku

 0    105 tarjetas    epcia22
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
warzywa
empezar lección
légumes
warzywa surowe
empezar lección
légumes crus
warzywa gotowane
empezar lección
légumes cuits
pieczarka
empezar lección
un champignon
kalafior
empezar lección
un chou-fleur
cebula
empezar lección
un oignon
ziemniak
empezar lección
une pomme de terre
por
empezar lección
un poireau
sałata
empezar lección
une salade
pomidor
empezar lección
une tomate
rzodkiewka
empezar lección
un radis
ogórek
empezar lección
le concombre
papryka
empezar lección
le poivron
marchewka
empezar lección
la carotte
cukinia
empezar lección
la courgette
fasola szparagowa
empezar lección
des haricots verts
szpinak
empezar lección
des épinards (m)
bakłażan
empezar lección
une aubergine
seler
empezar lección
un céleri
kukurydza
empezar lección
le maïs
groszek
empezar lección
les petits pois
burak
empezar lección
la betterave
pietruszka
empezar lección
le persil
owoce
empezar lección
les fruits
gruszka
empezar lección
la poire
jabłko
empezar lección
la pomme
winogrono
empezar lección
le raisin
grapefruit
empezar lección
le pamplemousse
banan
empezar lección
la banane mûre (verte, pas mûre)
cytryna
empezar lección
le citron
ananas
empezar lección
un ananas (m)
melon
empezar lección
le melon
maliny
empezar lección
les framboises
truskawki
empezar lección
des fraises
wiśnie
empezar lección
des cerises
brzoskwinia
empezar lección
la pêche
pomarańcz
empezar lección
une orange
morela
empezar lección
un abricot
arbuz
empezar lección
la pastèque
czarna porzeczka
empezar lección
le cassis
czerwona porzeczka
empezar lección
la groseille
śliwka
empezar lección
la prune
ryba
empezar lección
le poisson
łosoś
empezar lección
le saumon
sola
empezar lección
la sole
sardynka
empezar lección
la sardine
tuńczyk
empezar lección
le thon
pstrąg
empezar lección
la truite
mięso
empezar lección
la viande
wieprzowina
empezar lección
le porc
szynka
empezar lección
du jambon
kiełbasa
empezar lección
un saucisson
parówka
empezar lección
la saucisse
wołowina
empezar lección
le bœuf
jagnięcina
empezar lección
l'agneau
cielęcina
empezar lección
le veau
drób
empezar lección
la volaille
kurczak
empezar lección
le poulet
indyk
empezar lección
une dinde
sery
empezar lección
les fromages
ser biały
empezar lección
le fromage blanc
kamembert
empezar lección
le camembert
brie
empezar lección
le brie
nabiał
empezar lección
la crèmerie
mleko
empezar lección
le lait
masło
empezar lección
le beurre
jogurt
empezar lección
le yaourt
śmietana
empezar lección
la crème fraîche
jajka
empezar lección
les oeufs
jajko
empezar lección
l'œuf (m)
mąka
empezar lección
la farine
cukier
empezar lección
le sucre (en poudre, en morceaux)
ryż
empezar lección
le riz
makaron
empezar lección
les pâtes
puszki z jedzeniem (groszek itp)
empezar lección
les légumes secs
puszka z konserwą
empezar lección
une boîte de conserve
konfitura
empezar lección
la confiture
dodatki
empezar lección
les condiments
olej
empezar lección
l'huile (f)
ocet
empezar lección
le vinaigre
sól
empezar lección
le sel
musztarda
empezar lección
la moutarde
pieprz
empezar lección
le poivre
sos pomidorowy
empezar lección
la sauce tomate
majonez
empezar lección
la mayonnaise
korniszony
empezar lección
les cornichons
zioła
empezar lección
des herbes
bagietka
empezar lección
la baguette
chleb
empezar lección
le pain
krłasont
empezar lección
un croissant
tarta
empezar lección
une tarte
ciasto
empezar lección
le gâteau
lody
empezar lección
des glaces
napoje
empezar lección
les boissons
wino
empezar lección
le vin
piwo
empezar lección
la bière
napoje bezalkoholowe
empezar lección
les boissons sans alcool
woda
empezar lección
l' eau (minérale, gazeuse, plate)
sok
empezar lección
le jus de fruits
kawa
empezar lección
le café
herbata
empezar lección
le thé
gorąca czekolada
empezar lección
le chocolat chaud
przystawka
empezar lección
l'entrée
danie główne
empezar lección
le plat principal
deser
empezar lección
le dessert

Debes iniciar sesión para poder comentar.