sprawdzian ang

 0    45 tarjetas    gbb76121
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
A fair-weather friend
empezar lección
Przyjaciel na dobrą pogodę
manage/ deal with stress
empezar lección
zarządzać/radzić sobie ze stresem
Memorize
empezar lección
Zapamiętać
Do some warm up
empezar lección
Zrób rozgrzewkę
Necessary
empezar lección
Niezbędny
Easter sunday
empezar lección
Wielkanoc
daffodils
empezar lección
żonkile
Holy Saturday
empezar lección
święta sobota
egg tapping
empezar lección
waletka
The Resurrection
empezar lección
Zmartwychwstanie
Maundy Thursday
empezar lección
Wielki Czwartek
catkins
empezar lección
bazie
hot cross bun
empezar lección
bułka z krzyżem
crucifixion
empezar lección
ukrzyżowanie
lamb
empezar lección
jagnięcina
pound cake
empezar lección
Ciasto Funtowe
a lace cloth
empezar lección
koronkowy materiał
service
empezar lección
nabożeństwo
palm branches
empezar lección
gałązki palmowe
horseradisch
empezar lección
chrzan
dill
empezar lección
koperek
penance
empezar lección
pokuta
Prefer sth to sth
empezar lección
Wolę coś niż coś
Minced meat
empezar lección
Mięso mielone
Lettuce
empezar lección
Sałata
Steam
empezar lección
gotować na parze
Make sth from scratch
empezar lección
zrobić coś od zera
Sth makes my mouth water
empezar lección
Sth sprawia, że ślinka mi cieknie
Chop Sticks
empezar lección
Pałeczki
Soggy
empezar lección
Rozmoczony
Tasteless
empezar lección
Bez smaku
Staged
empezar lección
ustawione
Chickpea
empezar lección
cieciorka
Inedible
empezar lección
Niejadalny
Healthy eating habits
empezar lección
Zdrowe nawyki żywieniowe
Nothing fancy
empezar lección
Nic fajnego
Do without sth
empezar lección
Rób bez czegoś
poaches egg
empezar lección
jajko w koszulce
bean sprouts
empezar lección
kiełki fasoli
a blown egg
empezar lección
wydmuszka
Grapes are high/ low in carbs
empezar lección
coś ma dużą/ niska zawartość węglowodanów
Nutrients
empezar lección
Składniki odżywcze
Highlight
empezar lección
główna atrakcja
Nearly
empezar lección
Prawie
Sponge cake
empezar lección
Biszkopt

Debes iniciar sesión para poder comentar.