Meny og museum

 0    83 tarjetas    norskpasta
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
lekko wedzony
empezar lección
lettrøkt
zielona cebulka
empezar lección
vårløksaioli
chleb zytni
empezar lección
rugbrød
orzechy włoskie
empezar lección
valnøtter
ser dlugodojrzewajacy
empezar lección
sæterøst
kielki
empezar lección
spirer
soczysta, posiekana
empezar lección
saftig, strimlet
jarmuż
empezar lección
grønnkål
doprawione
empezar lección
smaksatt med
pokrojony w kostkę
empezar lección
ternet
chrzan
empezar lección
pepperrot
polane
empezar lección
toppet med
bezglutenowy, bez soi
empezar lección
glutenfri, soyafri
podawane z
empezar lección
servert med
pyszne
empezar lección
deilig
pszenica
empezar lección
hvete
zyto
empezar lección
rug
owies
empezar lección
havre
orkisz
empezar lección
spelt
pszenica płaskurka
empezar lección
emmer
nasiona sezamu
empezar lección
sesamfrø
slod
empezar lección
malt
gorczyca
empezar lección
sennep
skorupiaki
empezar lección
skalldyr
mieczaki
empezar lección
bløtdyr
lubin
empezar lección
lupin
seler
empezar lección
selleri
orzech laskowy
empezar lección
hasselnøtt
migdał
empezar lección
mandel
zawiera gluten i sladowe ilosci soi
empezar lección
Inneholder gluten og spor av soya
maka pszenna
empezar lección
hvetemel
kotlet mielony
empezar lección
karbonade
musztarda
empezar lección
sennep
przystawki
empezar lección
forretter
dania glowne
empezar lección
hovedretter
filet wołowy
empezar lección
filet av okse
warzywa sezonowe
empezar lección
sesongens grønnsaker
kotlet z renifera
empezar lección
reinsdyrkarbonade
potrawy rybne
empezar lección
fiskeretter
sos smietanowy
empezar lección
fløtesaus, hvitsaus,
swiezo parzony pstrag
empezar lección
fersk dampet ørret
gesta smietana, kwasna
empezar lección
rømme
klopsiki
empezar lección
kjøttkakker
lody smietankowe
empezar lección
fløteis
bogato nadziewane
empezar lección
rikelig fylt med
jablka w kawalkach
empezar lección
epler i biter
grzanki
empezar lección
krutonger
zurek
empezar lección
sur rugsuppe
pietruszka
empezar lección
persille
koperek
empezar lección
dill
szczypiorek
empezar lección
gressløk
pieczony losos
empezar lección
bakt laks
swiezo wyciskany sok
empezar lección
ferskpresset juice
bita smietana
empezar lección
pisket krem
imbir
empezar lección
ingefær
sezonowa herbata
empezar lección
sesongbasert te
do wyboru
empezar lección
Valg av
karafka wody
empezar lección
karaffel med vann
napoje alkoholowe
empezar lección
alkoholholdige drikker
grzane piwo
empezar lección
gløggøl
grzane wino
empezar lección
gløgg
powstalo w
empezar lección
ble etablert i
zostalo podniesione do rangi
empezar lección
ble det hevet til rangeringen av
godziny otwarcia
empezar lección
åpningstider
nieczynne
empezar lección
stengt
darmowy wstęp
empezar lección
gratis inngang
eksponaty (w muzeum)
empezar lección
utstillinger (i museet)
dziedziny sztuki
empezar lección
kunstfelt
kolekcja, zbiór
empezar lección
samlingen
nabytki
empezar lección
oppkjøp
Najciekawsze zespoly zabytkow prezentowane w gmachu glownym
empezar lección
De mest interessante kompleksene av monumenter presentert i hovedbygningen:
sredniowieczny
empezar lección
middelalder
rzemiosło artystyczne
empezar lección
kunstnerisk Håndverk
daleki wschód
empezar lección
fjernøstens
wspolczesna ceramika artystyczna
empezar lección
samtidskunstnerisk keramikk
siedziba
empezar lección
setet, hovedkvarter
wzniesiony w stylu neorenesansu pod koniec
empezar lección
reist i nyrenessansestil på slutten av
od rynku dzieli go 10 minutowy spacer
empezar lección
Det er en 10-minutters spasertur fra hovedmarket.
trzon kolekcji
empezar lección
kjernen i samlingen
przekazy
empezar lección
overføringer
skarb
empezar lección
skatten
mieszczanskie epitafia
empezar lección
borgerepitafier
zostal zachowany
empezar lección
ble bevart

Lecciones similares:

Jeden z nas + Charlotte

Debes iniciar sesión para poder comentar.