technologia mięsa

 0    24 tarjetas    milosztrymers
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
kaszanka
empezar lección
blood sausage
wnetrznosci
empezar lección
Viscera
mięso siekane
empezar lección
chopped meat
tusza mięsna
empezar lección
meat carcass
ubój zwierząt
empezar lección
slaughter of animals
jadalne produkty uboczne
empezar lección
edible by-products
mięso kozie
empezar lección
goat meat
jakość sensoryczna produktów mięsnych
empezar lección
sensory quality of meat products
metabolizm tłuszczów
empezar lección
Lipid metabolism
wartość odżywcza mięsa świń
empezar lección
nutritional value of pig meat
tkanka tłuszczowa świń
empezar lección
pig adipose tissue
rasy świń
empezar lección
pig breeds
kruchość mięsa
empezar lección
tenderness of meat
mięso drobiowe
empezar lección
poultry meat
brojler
empezar lección
broiler
soczystość mięsa
empezar lección
juiciness of meat
pierś z kurczaka
empezar lección
chicken breast
udko z kurczaka
empezar lección
chicken thigh
tkanka mięsna
empezar lección
meat tissue
barwa surowego mięsa
empezar lección
raw meat color
słonina/tłuszcz wieprzowy
empezar lección
Backfat
kwasy tluszczowe
empezar lección
fatty acids
prosięta
empezar lección
piglets
kastracja chirurgiczna
empezar lección
surgical castration

Debes iniciar sesión para poder comentar.