Moja lekcja

 0    44 tarjetas    kacpiorzynski
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
Buttermilk
empezar lección
Maślanka
Curd
empezar lección
Twaróg
Hard cheese
empezar lección
Ser żółty
Anchovy
empezar lección
Anchois/sardela
Crayfish
empezar lección
Rak
Trout
empezar lección
Pstrąg
Blackcurrant
empezar lección
Czarna porzeczka
Cranberry
empezar lección
Żurawina
Courgette
empezar lección
Cukinia
Turnip
empezar lección
Rzepa
Chives
empezar lección
Szczypiorek
Off-putting
empezar lección
Odpychający
Organic
empezar lección
Ekologiczny
Pickled
empezar lección
Marynowany
Savour
empezar lección
Słony, wytrwany
Scrumpitous
empezar lección
Przepyszny
Skimmed
empezar lección
Odtłuszczony
Stale
empezar lección
Czerstwy
Stir-fired
empezar lección
Smażony krótko na dużym ogniu
Tasteless
empezar lección
Bez smaku
Tender
empezar lección
Miękki, kruchy
Tough
empezar lección
Twardy
Appetising
empezar lección
Apetyczny
Bland
empezar lección
Mdły, nijaki
Chewy
empezar lección
Gumowaty, trudny do pogryzienia
Creamy
empezar lección
Kremowy
Crusty
empezar lección
Chrupiący
Edible
empezar lección
Jadalny
Inedible
empezar lección
Niejadalny
Free-range
empezar lección
Z wolnego chowu/wybiegu
Full-fat
empezar lección
Pełno tłusty
Homemade
empezar lección
Domowej roboty
Lean
empezar lección
Chudy
Nutritious
empezar lección
Pożywny, odżywczy
Casserole
empezar lección
Naczynie żaroodporne
Colander
empezar lección
Durszlak
Whisk
empezar lección
Trzepaczka
Dice
empezar lección
Pokroić w kostkę
Mash
empezar lección
Utłuc, rozgnieść
Saucepan
empezar lección
Rondel, garnek
Simmer
empezar lección
Gotować na wolnym ogniu
Stir
empezar lección
Mieszać, zamieszać
Strain
empezar lección
Odcedzić
The grill
empezar lección
Ruszt/grill

Debes iniciar sesión para poder comentar.