Mięso i dania mięsne cz 1

 0    25 tarjetas    ukwiecinska
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
białe mięso
empezar lección
bílé maso
drobiowy
empezar lección
drůbeží
mięso drobiowe
empezar lección
drůbeží maso
mięso duszone
empezar lección
dušené maso
kiełbasa grillowa
empezar lección
grilovací klobása
gulasz
empezar lección
guláš
mięso wołowe
empezar lección
hovězí maso
kiełbasa
empezar lección
klobása
konina (f.)
empezar lección
koňské maso
karkówka
empezar lección
krkovice
mięso z indyka, mięso indycze
empezar lección
krůtí maso
stek z indyka
empezar lección
krůtí steak
skrzydełko z kurczaka
empezar lección
kuřecí křídla
stek z kurczaka
empezar lección
kuřecí steak
udko kurczaka
empezar lección
kuřecí stehno
udziec (m.), udo (n.)
empezar lección
kýta (f.)
pasztet delikatesowy
empezar lección
lahůdková paštika
chude mięso
empezar lección
libové maso
wyroby mięsne
empezar lección
masné výrobky
móżdżek
empezar lección
mozeček
ogon (m.)
empezar lección
oháňka (f.)
parówka (f.)
empezar lección
párek (m.)
pasztet (m.)
empezar lección
paštika (f.)
pasztetowa (f.)
empezar lección
paštikový krém
pieczona kaczka
empezar lección
pečená kachna

Debes iniciar sesión para poder comentar.