Küche/Gastronomie

 0    15 tarjetas    dominikarycerz
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
trzepaczka
empezar lección
der Scheebesen
golonka
empezar lección
das Eisbein
wieprzowina
empezar lección
das Schweinefleisch
domowe peklowane mięso
empezar lección
hausgemachtes Pökelfleisch
drób
empezar lección
der Geflügel
wątróbka drobiowa
empezar lección
die Hühnerleber
duszona wątróbka z buraczkami
empezar lección
geschmorte/gedünstete Leber mit roten Rüben
szatkować, siekać
so wie wiegen ważyć
empezar lección
wiegen/zerkleinen
wie viel wiegst du?
kołysać i szatkować
empezar lección
wiegen wiegte
pieczeń rzymska
empezar lección
der Hackbraten
das Kalbfleisch
empezar lección
cielęcina
das Lamm
empezar lección
jagnie, baranek
jagnięcina
empezar lección
das Lammfleisch
udko z kurczaka
empezar lección
die Hähnchenkeule
skrzydełko kurczaka
empezar lección
der Hähnchenflügel

Debes iniciar sesión para poder comentar.