FCE- FOOD AND COOKING

 0    50 tarjetas    turca1277
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término English
definición English

ADDITIVE

HORNEAR (BREAD-CAKE)
empezar lección
BAKE


BITTER


CHEW


CINNAMON

PEOPLE WHO DO NOT EAT MEAT OR FISH
empezar lección
VEGETARIAN

DRESSING



FRYING PAN

not good for you because it has a lot of salt, sugar or fat
empezar lección
JUNK


COCINAR A LA PARRILLA
empezar lección
GRILL

GOOD FOOD WITH LOTS OF FLAVOUR
empezar lección
TASTY

UNTABLE BAJAS CALORIAS
empezar lección
LOW-CALORIE SPREAD

PLATO PRINCIPAL
empezar lección
MAIN COURSE

PRODUCTS PRODUCED WITH MILK
empezar lección
DAIRY

MOULDY

FIDEOS DE SEMOLA
empezar lección
NOODLES

NUEZ MOSCADA
empezar lección
NUTMEG


MEAT FROM BIRD
empezar lección
POULTRY


RECIPE

WITH A HOT STRONG FLAVOUR
empezar lección
SPICY

ALREADY COOKED
empezar lección
PRE-COOKED

ROTTEN

SAFFRON

SAUCEPAN

SERVING

SHRED

HERVIR A FUEGO LENTO
empezar lección
SIMMER


SLICE

AGRIO/ACIDO
empezar lección
SOUR

meat from a bird which is bigger than a chicken
empezar lección
TURKEY

RAW

ESPOLVOREAR
empezar lección
SPRINKLE

OLD AND BAD. NOT FRESH
empezar lección
STALE

STARCH

STIR

SWALLOW

RICO/SABROSO
empezar lección
TASTY

PRESERVED BY BECOMING VERY COLD
empezar lección
FROZEN


YEAST

HORNEAR (MEAT)
empezar lección
ROAST


Debes iniciar sesión para poder comentar.