ang w hotelarstwie

 0    42 tarjetas    guest2956354
descargar mp3 imprimir jugar test de práctica
 
término definición
kierownik sali w restauracji
empezar lección
host/hostess
przepływ klientów
empezar lección
customer flow
zmienić nakrycie
empezar lección
turn tables
usadzac
empezar lección
seating
czas oczekiwania
empezar lección
wait time
Robić dobre wrażenie
empezar lección
make a good impression
stały klient
empezar lección
patron
loża
empezar lección
booth
darmowy
empezar lección
comped
brzęczenie
empezar lección
buzz
system zawiadaminia
empezar lección
paging system
na koszt firmy
empezar lección
on the house
niegrzeczny
empezar lección
rude
uprzejmy
empezar lección
polite
uniknąć
empezar lección
avoid
ulepszać
empezar lección
improve
odwołać rezerwację
empezar lección
cancel a reservation
frytki
empezar lección
chips
danie główne
empezar lección
entree
podawane z lodami
empezar lección
a la mode
piec na ruszcie
empezar lección
broil
dusić
empezar lección
simmer
smażyć
empezar lección
fry
grilować
empezar lección
grill
piec
empezar lección
bake
pikantny
empezar lección
spicy
kwaśny
empezar lección
sour
słony
empezar lección
salty
maczany sos
empezar lección
dipped souse
przystawka
empezar lección
appetizer
półmisek
empezar lección
platter
Pieczeń mięsna
empezar lección
meatloaf
kotlety wieprzowe
empezar lección
pork chops
wołowina
empezar lección
beef
kelner
empezar lección
a server
nie mieć pozwolenie
empezar lección
not allowed to
aż do
empezar lección
until
piec mięso
empezar lección
roast
gęsty płyn
empezar lección
thick liquid
gotować na parze
empezar lección
steam
drób
empezar lección
poultry
piekarnik
empezar lección
oven

Debes iniciar sesión para poder comentar.